Direktlänk till inlägg 13 juni 2013
3 ägg
5 1/2 dl socker
3 bananer
150 g margarin
1 1/2 tsk bakpulver
3/4 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
5 1/2 dl vetemjöl
4 msk mjölk eller grädde
Glasyr:
150 g smält margarin
5 dl florsocker (ev. mer)
1 1/2 msk kakao
1 1/2 msk starkt kaffe
2 tsk vaniljsocker
2 tsk malda kaffebönor
kokosflingor
Vispa ägg och socker pösigt. Mosa bananerna och blanda ner i smeten. Smält margarinet. Blanda ner det och dom övriga ingredienserna. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna. Grädda i 200 grader i 20 min. Blanda ihop allt till glasyren. Tillsätt mer florsocker om smeten är för lös. Bred ut den på den kalla kakan. Strö på kokos.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 | 9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|