Direktlänk till inlägg 13 juni 2013
Jag gjorde mina i siliconformar men eftersom dom är så kladdiga var det svårt att få ur dom hela. Det blev tyvärr lite brustna hjärtan men himmelskt goda, sega, saftiga sådana! Bäst att skynda sig att frysa in dom, annars finns det risk för att sommarkläderna fortsätter krympa i snabb takt i garderoben... Nästa gång får det i alla fall bli stabila engångsformar eller en hel rundform med löstagbar kant.
12 muffins eller 1 kladdkaka
100 g smör
100 g vit choklad
2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl
Vispa ägg, vaniljsocker och socker. Smält smöret, rör ut chokladen i det och blanda i. Rör ner vetemjölet. Häll smeten i aluminiumformar eller i smord form med löstagbar kant. Baka i 15-20 minuter i 200 grader.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 | 9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|